Over ons

Over ons

Al sinds 2008 is ons bedrijf actief in de groenvoorzienings- en verhuursector.
Met ruim 28 jaar ervaring hebben wij veel kennis en kunde weten te ontwikkelen op het gebied van groen en infra, tuinonderhoud, het snoeien en rooien van bomen van elk formaat. Daarnaast bieden we ook hoogwaardige houtbetonschuttingen aan als onderdeel van onze uitgebreide dienstverlening.

Onze passie voor groen en ons streven naar vakmanschap staan centraal in alles wat we doen.

Wij hopen u graag eens te ontmoeten en ons vakwerk met u te delen!

IMG-20231205-WA0006

Kwaliteit en duurzaamheid

Bij JvZ Groenvoorziening & Verhuur hechten we veel waarde aan kwaliteit en duurzaamheid.
Daarom gebruiken we alleen hoogwaardige materialen voor onze houtbetonschuttingen. Onze tuinschermen zijn gemaakt van door en door geïmpregneerd grenenhout, dat zorgt voor een lange levensduur en optimale bescherming tegen weersinvloeden. Met een dikte van 17 mm en 21 planks bieden ze ook een solide en stevige afscheiding voor uw tuin. Bovendien worden onze schuttingen gemonteerd met RVS-schroeven en standaard voorzien van afdekkappen, waardoor we de hoogste kwaliteit en afwerking garanderen.

JvZ Groenvoorziening & Verhuur

Of u nu op zoek bent naar een prachtige nieuwe tuin, professioneel tuinonderhoud of een duurzame houtbetonschutting, JvZ Groenvoorziening & Verhuur staat voor u klaar. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij uw buitenruimte kunnen transformeren in uw droomtuin.